Manere din Danemarca pentru mobilierul tau

UPDATE! Aveţi acum la dispoziţie şi Showroomul virtual sau mai degrabă un simulator de fronturi echipate cu mânerele noastre. Pentru a-l vizita click aici sau click pe butonul de navigare „Showroom virtual”

Suntem de peste 10 ani in businessul cu accesorii de mobilier. Am lucrat in mod direct cu producatorii de mobilier. Incepind cu 2013 a sosit timpul sa punem la dispozitia celor pasionati de design si functionalitate gama noastra de manere.

Am decis sa oferim tuturor celor care apreciaza designul rafinat, asezonat cu un finisaj excelent, colectia noastra de minere pe care le importam din Danemarca.

Cu acest sit de adresam in special persoanelor fizice care doresc sa-si schimbe manerele pe care le au pe mobilier sau celor care doresc sa-si faca un mobilier nou.

Pentru moment va punem la dispozitie citeva linkuri cu cataloage. Dupa ce v-ati ales modelul de maner pentru a afla oferta de pret contactati-ne la: accesoriiakara (at) gmail.ro sau 0720 53 44 66. Livram in toata tara prin curier rapid. Termen de livrare 2-4 saptamini.

Colectia Furnipart 2011 – fisier pdf

Colectia Furnipart 2012 – fisier pdf

Colectia Furnipart 2013 – fisier pdf

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s